Zondagsdienst 13 maart

sun13mar11:00Zondagsdienst 13 maartHet bewaken van je geest en gedachten

Event Details

Deze zondag krijgen we het woord van pastoor Angelique van Amerom. Angelique en Nicolas hebben de Heer meer dan 28 jaar trouw gediend als predikanten in Leeuwarden van @clcleeuwarden.

Angelique heeft hart voor de kerk en een passie om mensen aan te moedigen op Jezus te blijven vertrouwen. Ze is de moeder van vier prachtige kinderen en 5 pleegkinderen (special need). Ze heeft een buitengewoon verhaal van dienstbaarheid, doorzettingsvermogen en vertrouwen op de Heer in elk seizoen. Om op te laden maakt Angelique graag lange ritten met haar Friese paard.

Angelique zal spreken over ‘het bewaken van je geest en gedachten’ in onze serie ‘Groei in vreugdebrieven aan de Filippenzen’.

Sluit je bij ons aan voor fellowship; we heten u graag van harte welkom!

 

Locatie: De Aula

Adres: Langsakker 4, 1251 GB Laren

De deuren openen om 10:30 uur. De dienst begint om 11:00 uur.

 

Ons Covid beleid voor de zondagsdiensten is als volgt:

We gaan uit van het principe dat ieder zijn eigen verantwoordelijkheid neemt. Voor je eigen veiligheid en die van je naaste. Hiermee bedoelen we dat er respectvol wordt omgegaan met de keuze vrijheid die we allemaal hebben. Als je liever niet in een grote groep samenkomt, hebben wij de Livestream beschikbaar om thuis mee te kijken. Voor iedereen die wel graag komt, vragen we rekening te houden met het volgende:

  • Blijf thuis als je Covid gerelateerde klachten hebt.
  • Als je in nauw contact bent geweest met iemand die Covid heeft, raden we je aan om een zelftest te doen.

Buiten deze richtlijnen om, moedigen we iedereen vooral aan om naar elkaar om te zien.

Time

(Sunday) 11:00

Location

The Aula

Langsakker 4, 1251 GB