Workshop met Randy & Cheri Cochran over relaties

wed17apr19:30wed21:30Workshop met Randy & Cheri Cochran over relatiesWorkshop relaties met Randy en Cheri Cochran

Event Details

 

Workshop Bloei in Relaties: Singles, Getrouwd & Ouders 

Randy & Cheri Cochran in The Garden!

Maak kennis met Randy en Cheri Cochran, onze gasten uit de Verenigde Staten! We zijn enorm dankbaar voor hun bezoek om ons toe te rusten en aan te moedigen met hun expertise en wijsheid uit meer dan 30 jaar bediening, variërend van kleine lokale kerken tot megakerken met meerdere locaties.

Randy is uitvoerend senior voorganger van worship in Atlanta, Georgia, terwijl Cheri een communicatiecoach, schrijfster en spreekster is.

WAT?
Hoe kunnen we opbloeien in onze relaties met anderen, vooral in ons huwelijk en gezin? In deze workshop onderzoeken we hoe we Gods liefde en praktische wijsheid kunnen integreren in ons dagelijks leven – in ons huwelijk, ouderschap en vriendschappen. Hoe kunnen we een grotere verbondenheid met onze echtgenoten ervaren en samen voor God leven? Hoe kunnen we onze kinderen aanmoedigen om God te horen en lief te hebben? Hoe kunnen we spiritueel ingestelde mensen worden in al onze relaties (zonder raar te zijn)? Randy en Cheri zullen laten zien wat zij hebben geleerd (tot nu toe!) door hun 30+ jaar van hoogte- en dieptepunten in huwelijk en gezin. Waar je ook bent in je huis en gezin, wees bemoedigd – in de Heer is er hoop om te bloeien!

VOOR WIE?
– gasten
– volwassenen 18+
– alleenstaanden
– gehuwden
– ouders

EXTRA INFO:
– neem je notebook mee
– voor koffie, thee en koekjes wordt gezorgd

Aanmelden kan via deze link https://icthegarden.churchcenter.com/calendar/event/151683466

Woensdag 17 april @19:30-21:30
Dalweg 8A, 1217 HZ Hilversum
(gebouw: De Schuilhof)

Time

(Wednesday) 19:30 - 21:30

Location

De Schuilhof

Dalweg 8A, 1217 HZ Hilversum