Outdoor Church event

sun05jul11:00sun12:30Outdoor Church event

Event Details

Op 5 juli organiseren we een dienst in de buitenlucht! Eindelijk kunnen we elkaar als gemeente weer ontmoeten. We zien er ontzettend naar uit en zijn heel enthousiast om elkaar weer te zien. We hopen dat iedereen van de gelegenheid gebruik maakt om te komen en deze dienst samen te vieren!
Er zijn wel enkele richtlijnen waar we ons aan moeten houden, het bewaren van de 1,5 meter afstand onderling, en thuisblijven als je je ziek voelt.  Wat betreft het zingen samen, we houden jullie op de hoogte als er maatregelen veranderen en houden ons aan de adviezen en richtlijnen van de overheid.  Louisa Nunn heeft een prachtig luister lied voor ons, zij heeft het eerste hoofdstuk van de Filippenzen brief op muziek gezet. Evert deelt een boodschap over vreugde en aanbidding. Er zal dit keer geen kinderopvang zijn.  Jullie kunnen je eigen stoelen of kleden om op te zitten mee nemen, er zijn ook stoelen aanwezig. Nodig gerust anderen uit, het terrein is groot genoeg.  Locatie: Feel Good Tent Event, Lage Vuursche.

Avondmaal
Heel graag vieren we het avondmaal met jullie; willen jullie zelf je druivensap, crackers en bekertjes mee nemen?

Geven
Tijdens de dienst is er ook een gelegenheid om te geven, in verband met de maatregelen kan dat alleen digitaal. Dit kan vanaf 5 juli ook via GIVT!

Time

(Sunday) 11:00 - 12:30

Location

Feel Good Tent Event

Hoge Vuurseweg 11

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply